Онлајн фотографски услуги со попуст

КОРИСНИЧКА ПОДРШКА

Купување на производ.

 

Почитувани,

Со желба за што поедноставо и полезно користење на нашиот веб портал, се потрудивме корисникот да го направи најнеопходното за да ги користи нашите услуги.  За да купите некоја од нашите актуелни понуди не е потребна никаква предходна регистрација. Едноставно ја избирате понудата која ви се допаѓа и со кликање “Купи“ ја купувате. Потребно е притоа само да го внесете вашиот е-маил (каде ќе Ви пристигнуваат купените купони/ваучери) и лозинка со која ке може да пристапите до автоматски креираниот Ваш профил на страната, за што ќе добиете информација на маилот, и секако да изберете како ќе платите. Плаќањето е можно со платежна картичка,  тоа е наједноставниот и најбрз начин на плаќање и ваучерот го добивате веднаш. Исто така имате и опција за плаќање со уплатница.

 

Доколку имате било какви прашања, нашиот тим Ви стои на услуга. За контакт, покрај меил формата во менито “Контакт “ можете да ни се обратите на:

Тел:  02/ 3222 363 ;  076 432 210

 

Електронска подршка за корисник.

 

По купувањето на производот , имате можност материјалите да ни ги доставите и по електронски пат, користејќи ги сервисите gmail и skype .

 

 

- gmail  

На меилот   "  efotostudio5@gmail.com  "    можете да ги пратите фотографиите заедно со купонот ,  и дополнително да напоменете нешто доколку има потреба. (24/7)

 

- dropbox  

Доклку сте корисници на Dropbox и  имате профил на истиот сервис, нашата корисничка подршка ќе создаде место на нашиот dropbox и истовремено на вашиот маил ќе испрати нотификација со наслов идентичен на бројот на купонот каде ќе може да направите upload (качување) на вашите материјали.

 

- skype  

На скајп сервисот пронајдете го нашиот скајп акаунт со име :    "   efoto.mk   "  и таму ќе ве пречека операторот со чија помош ќе ја минете процедурата за праќање на фотографиите до нашето фото студио. (од 09.00 час.  до 21.00 час., освен недела)

 

FACEBOOK

Корисничка подршка можете да добиете и на нашиот профил на Фејсбук, како и на нашата фан страна на Фејсбук.

 

                             

 

Наскоро очекувајте нови сервиси за подобрубање на корисничката подршка од ваков тип.

 

Доколку имате било какви дополнителни прашања, нашиот тим Ви стои на услуга. За контакт, покрај меил формата во менито “Контакт “можете да ни се обратите на:

Тел:  02/ 3222 363 ;  076 432 210   A