Онлајн фотографски услуги со попуст

За efoto.mk

                                                                                 

Почитувани корисници,

 

              На најреномираното фото студио  “ Дигитал Фото Студио 5 ( www.fotostudio5.com.mk)  “ има особена чест да ви соопштат дека почна со работа веб страната efoto.mk, која е прва, специјализирана и единствена на овие простори од таков вид.  Тоа значи дека одсега, фотостудиото го имате пред себе во секое време, со обезбедени попусти за веб корисниците и со повеќето од услугите  кое тоа ги нуди.

 

                                  

             

Модерните начини на делување кон кон се стремиме, не поттикнаа да го развиеме овој веб портал за добробит на сите.

Концептуалноста накратко е прикажана во следните редови:

              На оваа веб страна Вие можете со обезбеден пoпуст поради online соработката да доставите, нарачате и платите фотографии и фотографски услуги на многу едноставен и безбедносен начин. За да ги користите услугите на веб страната може но и немора да сте регистиран член. Доколку не сте,  со самото  користење на системот, истиот  ви креира кориснички профил.  По нарачката за доставата и плаќањето на вашиот маил ќе добиете потврда , односно вредносен ваучер/купон со кој ќе можете да го потврдите  купеното и подигнете нарачката. 

Настојувавме корисничкиот интерфејс да биде крајно едноставен и пријатен. Доколку сакате можете да се преплатитие за добивање на неделни нови промоции и информации  кои во иднина ќе ги промовира efoto.mk.

 

                                                                        

         

   Да напоменеме дека избегнавме максимално навлегување во приватноста на податоците, и го обезбедивме најсигурниот процесин за ел плаќање, кое секако дека и дава дополнителна карактеристика на веб страната.

 

Искрено,

Тимот на efoto.mk