Онлајн фотографски услуги со попуст

Фотографии

Фотографии поединечни

Одбери  
Фотографии со димензии 10x15 cm   Редовна цена : 12.00 Цена со попуст : 11.00ден.
 
Фотографии со димензии 13x18 cm   Редовна цена : 30.00 Цена со попуст : 25.00ден.
 
Фотографии со димензии 15x21 cm  Редовна цена : 50.00 Цена со попуст : 35.00ден.
 
                     Кол:   Купи  

 

       

    ФОТОГРАФИИ  ДО - 40%

            ФОРМАТИ:

            1. 10Х15см

            2. 13Х18см

            3. 15Х21см

            * Фотографиите се изработени на квалитетна Фуџи кристал СЈАЈНА фото-хартија

 

Прилика која не се пропушта. Понуда која е едниствена и доаѓа од најреномираното Фото студио во градот. Најдобри фотографии за најповолна цена!

 

                                                               

 

Сведоци сме на наши безбројни дигитални прекрасни, незаборавни, успешни фотографии кои се наоѓаат во нашите мобилни телефони, дигитални апарати, во нашите персонални компјутери. Тие се тука, но единствениот начин тие да бидат вечни , се да ги оживееме и да ги претвориме во вистински фотографии. Сигурно сме сведоци на кажаното “никогаш повеќе не сме се фотографирале и никогаш повеќе не ни биле полни апаратите , компјутерите , и телефоните со фотки, но никогаш не сме имале помалку вистински фотографии во нашите албуми, односно прилики да прелистаме убави моменти и спомени“

Вашите прекрасни моменти од разни настани, свечености, одмори и сл, заслужуваат да живеат вечно. Сега ја имате најдобрата прилика за тоа!

 

                                                                   

 

Фотографиите се вечен спомен. Фотографираме разни свелености, прекрасни посебни моменти, историски важни настани, различни географски области . Тие не потсетуваат на пријатни моменти или ни овозможуваат некогаш да се потсетиме на нив. Фотографијата ја има силата да го фати моментот кој е помал од неколку делови од секундата  открива. Фотографијата освен за лични потреби често се користи во комерцијални свери, новинарството , документација. Уметничка фотографија е посебна гранка на уметноста.

Фотографиите се производ на крацијата , на добриот фотоапарат на осветлувањето и филтрите. Исто така и во подоцнежната техничка изведба на фотографијата важен е начинот на производство. Познавање на сликата, составот , начинот и должината на изложеност на филмот светлина и бројни методи на просветлување, овозможува да се потенцираат најимпресивните делови од сликата за кај гледачот се предизвика воодушевувачко чувство .

 

       

                                     

 

Уметничка фотографија се занимава со само мал број на фотографи. По снимањето фотографии тие  се развиваат во посебни услови. Потоа кај нив се и дефинираат нејзината големина , се компонира уметничкиот состав како и доза на впечатлив контраст.

Фотографиите во денешницата се прават на  сега два начина: стандарден метод на развивање на фотографии и современ -  со компјутерски програми.  Стандардна процедура се повеќе се напушта и го предава скоро во целост приматот на дигиталната технологија.

Дигитална фотографија е последниот збор во фотографскиот свет. Се поголемиот развој и сила на фотоапаратите прават феноменално силни слики со големи резолуции. Технологијата на правење на фотографијата е исто така со високи стандарди . Сето ова денес носи производ со фантастични перформанси. Беспрекорни!