Онлајн фотографски услуги со попуст

МИНИ ПАКЕТ 50 Фотографии 10x15 см

МИНИ ПАКЕТ  50 Фотографии 10x15 см  Редовна цена : 600.00 Цена со попуст : 550.00 ден.
   
                     Кол:   Купи  

 

                                                                                                               

1. МИНИ ПАКЕТ  - 50 ФОТОГРАФИИ 10Х15  см

 

      

 

Дигитална фотографија е последниот збор во фотографскиот свет. Се поголемиот развој и сила на фотоапаратите прават феноменално силни слики со големи резолуции. Технологијата на правење на фотографијата е исто така со високи стандарди . Сето ова денес носи производ со фантастични перформанси. Беспрекорни!

            -