Онлајн фотографски услуги со попуст

ФОТО ПОРТРЕТ / ПОСТЕР (30x40 ; 30x60 ; 30x90)

  Одбери  
ФОТО ПОРТРЕТ/ПОСТЕР со димензии 30x40 см   
Редовна цена : 400.00  Цена со попуст : 250.00 ден.
 
ФОТО ПОРТРЕТ/ПОСТЕРо димензии 30x60 см   
Редовна цена : 800.00 Цена со попуст : 400.00 ден.
 
ФОТО ПОРТРЕТ/ПОСТЕР со димензиии 30x90 см  
Редовна цена : 1200.00 Цена со попуст : 600.00 ден.
 
                     Кол:   Купи  

 

            ФОТО ПОРТРЕТ / ПОСТЕР

            ФОРМАТИ

            1. 30Х40см   за само 200, 00 ден             - пропорционален формат

            2. 30Х60см  за само 400, 00 ден             - панорамски формат

            3. 30Х90см  за само 600, 00 ден             - панорамски формат

              * Фото постерите се изработени на квалитетна Фуџи кристал МАТ фото-хартија

 

 

Нашиoт портрет/постер!

 Нема   крај на можностите   за вашите слики,  oсобено стабилна фотографска хартија, брилијантни бои и најдобрите градации, повеќе формати.

                                                                        

Високо квалитетна хартија и сила за поголема стабилност

За вашиот постер ние користиме   високо-квалитетна фотографска хартија . Високата стабилност на материјалот гарантира дека постерот немачка толку лесно.  На тој начин вашиот постер останува секогаш во врвна состојба.

 

Печатење за посебна ведрина

Ние печатиме постери на најновата ФОТО принт машина. Решени да постигнеме восококвалитетен резултат, бидејќи знаеме дека само така може да се дојде до задоволни клиенти.

Мастила за печатење кои ги користиме се направени за висок квалитет на печатење и издржливост. Тие се со растворувач кој е безмирис и многусветлински отпорен . Пигменти кои се користат се луминисцентните кои се извонредно брилијантни атрибути кои се тешко да се постигнат со конвенционалните пигментни мастила . Мастила обезбедуваат извонреден квалитет на сликата и во висока највисока резолуција.

      

Со цел да се постигне високопрофесионален квалитет.

Во прилогна мастила за печатење во цијан, магента, жолта и црнабоја ,ние исто така користиме светлинско мастило. Ова smoot мастило им дава посебен  тон на боите. На тој начин овозможуваме  о да се постигнат рамни пастелни нијанси , како што се тоновите на кожата , небото или облаците например.  Светлинското  мастило значително  ја  подобрува  оптичка резолуција на печатење.

 

Повеќе  формати.

Дали сакате мали или големи постери, ние сме тука да ви понудиме повеќе димезии. Вие можете да си ја одберете онаа гоелмина која Вие  потребна.  Без разлика на вертикална или хоризонтална изведба и вашите постери од омилените  фотографии ќе можат да ги красат просториите во кои престојувате, без  разлика дали се тоа домашни или деловни простории .