Онлајн фотографски услуги со попуст

ФОТОГРАФИЈА ВО РАМКА Decora by Hofmann

 
  Одбери  
Фотографија со рамка формат 13x18   Цена: 230.00 ден.
 
Фотографија со рамка формат 15x20   Цена: 280.00 ден.
 
Фотографија со рамка формат 20x30   Цена: 400.00 ден.
 
Фотографија со рамка формат 30x40   Цена: 650.00 ден.
   
                     Кол:   Купи  

                                                                                             

 

                                                                                                ПОДАРЕТЕ ВНИМАНИЕ !!!

                                       ИЗНЕНАДЕТЕ ЈА ОМИЛЕНАТА ЛИЧНОСТ СО ВРАМЕН СПОМЕН ОД ВПЕЧАТЛИВ МОМЕНТ

                                                                     

 
  Вашата фотографија испечатена на фото-хартија во формат по избор со квалитетна пластична шпанска рамка
  Decora by Hofmann  во соодветниот формат. 
  Рамки со различни димензии и различни бои (бела, сина, сребрена, златна и црна боја).
 
    - Фотографија и рамка 13х18 см 
    - Фотографија и рамка 15х20 см  
    - Фотографија и рамка 20х30 см
    - Фотографија и рамка 30х40 см