Онлајн фотографски услуги со попуст

Фото Книгa – Професионална изработка и врвен квалитет

  Одбери  
Мини Фото Книга - формат 6x9 cm Редовна цена : 1850.00 Цена со попуст : 1250.00 ден.
 
Фото Книга - формат 15x15 cm Редовна цена : 2800.00 Цена со попуст : 1950.00 ден.
 
Фото Книга - формат 20x30 cm  Редовна цена : 5000.00 Цена со попуст : 3500.00 ден.
 
Фото Книга - формат 30x60 cm  Редовна цена : 6500.00 Цена со попуст : 5000.00 ден.
   
                     Кол:   Купи  

 

            ФОТО КНИГА - 30%

            ФОРМАТИ:

___________________________________________________________________________________________________________________________

            1. ФОТО КНИГА  30Х30

            - 15 дизајнирани листови со димензии 30х60см, односно 30 страници со димензии 30х30см, испечатени на квалитетна Фуџи кристал МАТ фото-хартија и корици обложени со ЕКО кожа

            *НАПОМЕНА: Фото книгата се изработува од Ваши фотографии, фотографиите потребно е да бидат со добар квалитет

             - Бројот на фотографии потребни да се изработи овој формат на фото книга треба да биде од 80 до 100

___________________________________________________________________________________________________________________________

            2. ФОТО КНИГА 20Х30

            - 15 дизајнирани листови со димензии 30х40см, односно 30 страници со димензии 20х30см, испечатени на квалитетна Фуџи кристал МАТ фото-хартија и корици обложени со ЕКО кожа

            *НАПОМЕНА: Фото книгата се изработува од Ваши фотографии, фотографиите потребно е да бидат со добар квалитет

             - Бројот на фотографии потребни да се изработи овој формат на фото книга треба да биде од 60 до 80

___________________________________________________________________________________________________________________________

            3. ФОТО КНИГА 15Х15

            - 13 дизајнирани листови со димензии 15х30см, односно 26 страници со димензии 15х15см, испечатени на квалитетна Фуџи кристал МАТ фото-хартија и корици обложени со ЕКО кожа

            *НАПОМЕНА: Бројот на фотографии потребни да се изработи овој формат на фото книга треба да биде од 30 до 50

___________________________________________________________________________________________________________________________

            4. ФОТО КНИГА 6Х9

            - 7 дизајнирани листови со димензии 9х12см, односно 14 страници со димензии 6х9см, испечатени на квалитетна Фуџи кристал МАТ  фото-хартија и тврди (пластифицирани) корици со слика

            *НАПОМЕНА: Бројот на фотографии потребни да се изработи овој формат на фото книга треба да биде околу 20

 

                

 

              

   

ФОТО Книгa – Професионална изработка и врвен квалитет .

Дозволете  заедно да ја креираме Вашата фото книга. Вашите дигитални фотографии можете да ги искомпонирате во фантастична целина. Нешто кое ќе ви остане спомен засекогаш.

Вредноста  на  Вашата фото книгата е во тоа што секогаш ќе ке може да ги оживеее сеќавањата на големите Ваши настани, значајните  празници, прослави, одмори,  повторно и повторно. Бездруго, таа може да биде и прекрасен  индивидуални  подарок за секоја прилика.

Со нашите професионалци за изработка на фото книга на лесен начин ќе можете да креирате производ по Ваша мерка.

Потребно е само да ги издвоите фотографиите и донесете во нашето дигитал фото студио

                                                   

Зошто се направите фото книга?

Имате голем број на прекрасни дигитални фотографии на вашиот компјутер, кој можеби  никогаш нема да ги овековечите. Ти е се таму некое со однапред ограничено време. Можеби имате и стари пожолтени фото албуми, со некое лепило кое ја заубило функцијата. Сето тоа е дополнителна причина да се одлучите за да направите  фото книга со врвен квалитет.

Фото книгите се со различни формати и можете да ја одберете димензијата и техничката изведба. Секако и дизајнот.

Фотографиите од Вашата свадба,  децата  или фотографиите од одмор не само што ќе бидат искомпонирани  лесно и трајно, тие ќе станат дел од Вашата библиотека независни од должината на животот на електронските уреди.

Ние ја печатиме  Вашата фото книга  со квалитет кој ќе Ве воодушеви. Нашите конкурентни цени и услугата од нашите вработени лица ќе ја заокружи нашата професионална услуга кон Вас.

            

Услуга и софтвер.

Можете да изберете  слики оноку колку што сакате. Слободните софтвери на интернет неможат никогаш да го заменат  професионалниот софтвер во професионалните дигитални студија кој е наменет за изработка на фото книга. Затоа Ве очекуваме заедно со заедничка креативност  да го избереме дизајнот и да ја искреираме Вашата фото книга.

 

           

Најдобра технологија на печатење за вашиот фото книга.

Ние печатиме страници за фото книга на исклучиво  високо квалитететна фото хартија за печатење со најновата технологија на печатење.

Машината е единствена на овие простори и изведбата ја вршат лица со големо искуство во оваа свера од деловноста.

 

Преостанува да се одлучите за создавање на Ваша фото книга и да отпочнете со класифицирање на сликите кои ќе бидат дел од истата. Доколку имате било какви дополнителни прашања, нашиот тим за услуги на клиентите со задоволство ќе одговори на сите ваши прашања.