Онлајн фотографски услуги со попуст

Фотографии во пакет

  Одбери  
100 Фотографии со димензии 10x15 cm Редовна цена : 1200.00 Цена со попуст : 900.00 ден.
 
 
50 Фотографии со димензии 13x18 cm Редовна цена : 1500.00 Цена со попуст : 850.00 ден.
 
 
50 Фотографии со димензии 15x21 cm Редовна цена : 2500.00 Цена со попуст : 1500.00 ден.
 
 
            Кол:   Купи  

   

        * Фотографиите се изработени на квалитетна Фуџи  фото-хартија

 

Прилика која не се пропушта. Понуда која е едниствена и доаѓа од најреномираното Фото студио во градот .

Најдобри фотографии за најповолна цена .

 

                                                     

 

Фотографите се вечен спомен. Фотографираме разни свелености, прекрасни посебни моменти, историски важни настани, различни географски области . Тие не потсетуваат на пријатни моменти или ни овозможуваат некогаш да се потсетиме на нив. Фотографијата ја има силата да го фати моментот кој е помал од неколку делови од секундата  открива.

Фотографиите се производ на крeацијата , на добриот фотоапарат, осветлувањето и филтрите. Исто така и во подоцнежната техничка изведба на фотографијата важен е начинот на производство. Познавање на сликата, составот , начинот и должината на изложеност на филмот светлина и бројни методи на просветлување, овозможува да се потенцираат најимпресивните делови од сликата за кај гледачот се предизвика воодушевувачко чувство .

                   

                                      

 

Дигитална фотографија е последниот збор во фотографскиот свет. Се поголемиот развој и сила на фотоапаратите прават феноменално силни слики со големи резолуции. Технологијата на правење на фотографијата е исто така со високи стандарди . Сето ова денес носи производ со фантастични перформанси. Беспрекорни!